DD-Works

DD-Works bouwtechnisch Ontwerp en Tekenbureau is in 2016 opgezet door Dave van der Meer. Na bijna 10 jaar gewerkt te hebben bij een groot architectenkantoor en een snel veranderende markt, was het in 2016 tijd om een persoonlijke volgende stap te zetten in de vorm van een nieuwe uitdaging. Dit laatste geld uiteraard ook voor ieder bouwplan; Uitdaging

Bouwplan

Bij ieder bouwplan voor een aanbouw, verbouw, nieuwbouw of renovatie komt er nogal wat bij kijken. Daarnaast heeft ieder plan ook een eigen opdrachtgever en locatie en dit vraagt dan ook om maatwerk, ongeacht de grootte van het plan.

Alles wordt voor u geregeld

DD-Works onderscheid zich omdat wij niet enkel het ontwerp of tekenwerk voor een bouwplan kunnen verrichten, maar vanaf het allereerste gesprek en locatieonderzoek ook kan adviseren, de benodigde vergunningen kan regelen, werktekeningen voor de aannemers verzorgt en ook ondersteunend kan zijn tijdens de bouw in de vorm van bouwbegeleiding.

Samenwerking

Door een nauwe samenwerking met verschillende aannemers, constructiebureau ’s- en overige adviesbureaus biedt DD-Works het complete pakket aan. Door daarnaast ook gebruik te maken van de nieuwste 2D teken- en 3D programma’s kunnen de wensen van de opdrachtgever al in het voortraject in beeld worden gebracht, zodat er in de daadwerkelijke uitvoering zo weinig mogelijk vragen naar boven komen.

Ons nieuwe kantoor…

Momenteel wordt er hard gewerkt aan het nieuwe kantoor om de opdrachtgever nog beter te kunnen ondersteunen en informeren.