Uitbreiding kantoorpand Regiobank Koedijk

Locatie: Koedijk

Jaar: 2019

Status: Gerealiseerd

Opdrachtgever: Otterlo Financieel Advies

Aannemer: Jan Masteling

E-installateur: Oudes & Laseur electrotechniek

W-installateur: van Eijk & Laseur Loodgieters

Werkzaamheden: Ontwerp / Vergunningen / Interieur / Uitvoering / Bouwbegeleiding

Voor Otterlo Financieel advies, waaronder zich ook de Regiobank Koedijk bevind, heeft DD-Works in 2018/19 de ondersteuning gedaan vanaf het eerste idee/ontwerp tot met het plaatsen van het laatste kastdeurtje. Het karakteristieke pand van Otterlo Financieel Advies betrof 1 van de 2 aanwezige bedrijfsunits op de begane grond. Doordat de aanschaf van het al jaren leegstaande pand naast het bestaande kantoor mogelijk was, kon er op een relatief eenvoudige manier worden uitgebreid d.m.v. het realiseren van een doorbraak.

Voor het nieuwe ontwerp stond de klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Door het lijnenspel in de vloer en plafonds is het voor de klant bij binnenkomst duidelijk waar deze heen moet.
Voor de ‘echte’ Koedijker zijn de zwart-wit beelden op de wanden direct herkenbaar.

De open, frisse en eigentijdse uitstraling is vooral te danken aan de zwart stalen puien welke het mogelijk maken om het gehele kantoor te voorzien van daglicht. Daarnaast bieden deze puien ook de mogelijkheid om de ruimtes af te sluiten waardoor deze alle rust en privacy bieden voor de zaken die de klant met de adviseurs bespreekt.

Inspiratie en mogelijkheden

We hebben een uitgebreide portfolio van onze projecten. Bekijk hier ons overzicht. Vragen? Neem contact met ons op.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Heeft u nieuwbouw-/verbouw plannen of heeft u na het bezoek van de website vragen of interesse in één van onze projecten?
Neem dan gerust contact met ons op. Gezamenlijk kunnen we bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.